logo ven2cops logo ride 4 kids

foto met slogan Ride4Kids

Gerrit ging in 2013 als gast / introducé met de Ven2Cops mee en beklom op 13 september 2013 twee keer hardlopend de Mont Ventoux: een marathon, alleen dan stijgend, op de berg. Met zijn bekende glimlach en met zijn duim omhoog liep hij menige fietser voorbij.
En weer ging het om een weddenschap met Aco Wallaard.
Voor 100 biertjes zou Gerrit de berg sneller op rennen dan Aco de berg op zou fietsen. Die heeft hij dus verloren.

In 2014 gaat Gerrit weer met de Ven2Cops mee.
Dan zal hij, verkleed als een Romeinse slaaf, een strijdwagen met daarop Cleopatra "de Kale berg" op brengen. Niet zijn eigen Cleopatra LEIDA staat in de strijdwagen, maar vriendin ELLY. En daarbij moet vriendin Elly 10 kilo afvallen en dan mag ze in de strijdwagen. Leida gaat samen met Elly's man Freek lopend de Kale Berg op en Aco en Frieda Wallaard fietsen hem weer omhoog.

Maar waar het tenslotte allemaal om gaat is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de kankerbestrijding. Het is dus allemaal weer met een geintje begonnen maar intussen een serieuze zaak geworden. Gerrit is steeds gemotiveerder om hem te gaan lopen omdat het een vreselijke ziekte is, waar vrienden en familie erg mee aan het vechten zijn en de strijd niet altijd kunnen winnen.

En zoals jullie nu weten houdt Gerrit van uitdagingen en deze is er ook weer één.

Zie ook www.gertgaat.wordpress.com

Een bijzondere deelnemer.