M.b.t. de sponsorgelden kunt u een deelnemer via de site van Ride4Kids voor ieder bedrag, groot of klein, sponsoren.
U kunt een specifieke deelnemer of team sponsoren, en krijgt er ook iets voor terug.

We hebben de volgende sponsorpakketten:

Lunch – €150,--
Categorie D – € 250,--
Categorie C – € 500,--
Categorie B – € 1.000,--
Categorie A – € 2.500,--
Hoofdsponsor – € 5.000,--

Sponsoring houdt vanaf pakket D altijd een logovermelding op de site van de Ven2Cops en Ride4Kids in.
Het is ook mogelijk om uw logo's op de kleding van de deelnemers te laten plaatsen, en nog veel meer!
Neem hiervoor a.u.b. contact op.

ACB Coaching

ACB Coaching: www.acbcoaching.nl
Bij het fietsen van mooie, lange tochten kom je soms op een ingewikkeld kruispunt en weet je niet goed welke richting je moet kiezen. In het leven (loopbaan, werk, gezin etc.) moet je ook keuzes maken terwijl je het einddoel vaak niet scherp in het vizier hebt. Bij het fietsen maak je gebruik van routebeschrijvingen, kaarten of zelfs GPS. Coaching kan je helpen bij het oplossen van problemen op je werk of privé en ervoor zorgen dat je daadkrachtig je eigen koers gaat uitzetten. Een voorbeeld van mogelijke coachvragen waarbij ACB Coaching je kan helpen:

  • Wat zijn mijn “echte” kwaliteiten en wat kan ik daarmee doen?
  • Hoe kom ik op voor mijzelf?
  • Hoe verbeter ik mijn prestaties?
  • Hoe zorg ik voor een goede balans in al mijn drukke werkzaamheden?
  • Ik loop steeds in dezelfde valkuilen. Wat kan ik daaraan doen?
  • De organisatie waar ik werk verandert. Hoe ga ik daarmee om?

DTC de Mol

DTC de Mol:  www.wielerclubdemol.nl/

Flink aan het trainen voor ons evement op 12 tot 14 september a.s.?
Als je het leuk vindt om dit samen met anderen te doen kun je je aanmelden bij wielerclub De Mol.
Wil je toertochten maken, veilig en beschut in het peloton of lekker als voorrijder met je kop in de wind? Met een volgwagen voor eventuele materiaalpech en EHBO? Het kan allemaal bij de toerafdeling: DTC de Mol.

Toch liever wat meer snelheid en competitie? DRC de Mol verwelkomt je graag. Klik op http://www.wielerclubdemol.nl/ voor meer informatie.

DTC de Mol stelt haar clubhuis ter beschikking voor  team bijeenkomsten van de deelnemers van Ven2Cops.

Evenementenhal

Logo Eayfairs FC

Evenementenhal: www.evenementenhal.nl Evenementenhal biedt met haar Full Service Formule uiteenlopende mogelijkheden voor zowel particulieren als de zakelijke markt in Hardenberg, Gorinchem en Venray voor beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen of (bedrijfs)feesten, jubileums en partijen.

Ford Wensveen

wensveen logo2016Ford Wensveen:  www.wensveen.nlFordTransit

Het in 1932 opgerichte Automobielbedrijf Wensveen B.V. is al bijna 70 jaar Official Ford Dealer voor Alblasserdam, Papendrecht, H.I. Ambacht, Zwijndrecht, Ridderkerk en de West-Alblasserwaard. Wij zijn een familiebedrijf en vinden de relatie met u als klant en de kwaliteit van onze dienstverlening uiterst belangrijk. Een professioneel autobedrijf dat garant staat voor vertrouwen, vooruitstrevendheid en dynamiek. Niet voor niets is onze slogan 'Wensveen, verrassend persoonlijk'.

Zij sponsoren ons door een Ford Transit Custom ter beschikking te stellen:

G. Verhaar

logo g verhaarG. Verhaar Afwerking & Montage: www.gverhaar.nl werkt op maat, uw wens is ons werk. Glasparel, RVS of Grit stralen. Industriele vloeren. Interieur veranderingen.
Goed luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers en dat combineren met onze expertise, ervaring en advies om zo tot een optimaal resultaat te komen, dat is ons doel!
G. Verhaar Afwerking & Montage levert kwaliteit met de klantvriendelijkheid die u verwacht. Op tijd, altijd!

GJB movie

gjbmovie logoGJB movie (Gertjan Bakker) verzorgt al jaren een fantastische videoregistratie van de evenementen van de Ven2Cops. Zie ook Facebook en het Vimeo kanaal.

 

JT Meerkerk

logo jt meerkerk

JT Meerkerk Papendrecht: www.jtmeerkerk.nl Persoonlijk, Flexibel en Vakkundig
Wij zijn een klein team van financiële denkers en pragmatische doeners. Vanuit ons kantoor aan huis zijn wij erg flexibel, zijn we altijd bereikbaar, hebben we korte lijnen naar de klant en denken we altijd vanuit de oplossing. Onze Fiscaal Adviseur is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op zowel financieel als juridisch gebied en door onze NOAB - lidmaatschap voldoen we aan alle kwaliteitseisen en kennen we de nieuwste wet- en regelgeving.

Korteland Motoren Hardinxveld - Giessendam

logo kortelandKorteland Motoren: www.kortelandmotoren.nl Een begrip in de regio en ver daarbuiten! Een zaak waar alles te vinden is op het gebied van motoren, van oldtimer tot nieuw, uw scooters en uw auto's. Voor onderhoud, reparatie, onderdelen en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. In onze kledingshop op de 2e verdieping vindt u tal van aanbiedingen, maar ook de nieuwste collecties zijn daar te vinden. Kom eens langs en overtuig uzelf!

Menken Orlando / Mitsuba

menkenorlando

Menken Orlandowww.menkenorlando.nl is een internationaal opererend familiebedrijf met een lange traditie. We ontwikkelen en leveren innovatieve foodconcepten voor retail- en foodserviceklanten in heel Europa. Deze concepten worden geleverd onder private label of als een van de eigen merken van Menken Orlando.

MitsubaOnze missie is het ontwikkelen en leveren van innovatieve nicheconcepten op het gebied van snacks, noten, zaden, gedroogde vruchten en in chocolade omhulde producten. We streven ernaar nauw samen te werken met onze klanten om winstgevende concepten op maat te ontwikkelen die de eindgebruiker aangenaam verrassen. Om dat te bereiken, hebben we de handen ineengeslagen met onze leveranciers. Zo kunnen we complexe toeleveringsketens op een uitstekende manier beheren en de beste kwaliteit garanderen.

Voor de de Pyreneeën Chalenge promoot Menken Orlando hun Mitsuba Japanse snacks, zie ook https://mitsuba.nl.

Peinemann

logo peinemannPeinemann: www.peinemann.nl Voor oplossingen op niveau..!
Peinemann is sinds 1954 actief in de wereld van horizontaal- en verticaal transport.
Opererend vanuit het hoofdkantoor in Hoogvliet is Peinemann uitgegroeid tot een one-stop-shopping bedrijf met vestigingen verspreid over heel Nederland.
Onafhankelijk opererende divisies bedienen elk hun eigen, specifieke markt.
Kranen, heftrucks, hoogwerkers, equipment, tijdelijk personeel, service en onderhoud zijn de marktsegmenten waarop Peinemann actief is.
Door bundeling van krachten binnen de Peinemann Groep kunnen wij niet alleen uiterst flexibel en concurrerend aanbieden op vele terreinen. Ook maakt het feit dat alles centraal gecoördineerd wordt het voor de opdrachtgever extra overzichtelijk. Eén aanspreekpunt voor al uw intern transport is wel zo efficiënt...

Peinemann is via de Ven2Cops Proloog hoofdsponsor van Ride4Kids.

Van Gent autoverhuur

Van Gent Autoverhuur:  www.vangentautoverhuur.nl

Van Gent Autoverhuur een goede partner op het gebied van mobiliteit, centraal gelegen langs de A16 in de Drechtsteden. Wij verhuren personenwagens, personenbussen, bedrijfswagens voor zowel rijbewijs B als C. Wij beschikken over een vloot van 300 voertuigen en zijn sinds 1981 actief in de Drechtsteden. Wij zijn aangesloten bij de Bovag en met 3 sterren gekwalificeerd.

Websitebron

Websitebron: www.websitebron.nl Webwise met Websitebron!
Wij maken uw website, creatief, klantgericht, meedenken i.p.v. uurtje-factuurtje mentaliteit.
U wilt gevonden worden, laten zien wat u, uw bedrijf, organisatie of vereniging te bieden heeft.
U wilt van dat HotMail of Gmail adres af omdat het toch niet erg professioneel is.
Documenten, bv menukaarten, specificatiebladen, folders, foto's online zetten. Een blog bijhouden. Social media koppeling.
Of u wilt snel een tijdelijke site met een bijzondere naam voor een speciale actie.
Danwel een nieuw uiterlijk voor een bestaande site. En individueel design, geen eenheidsworst. Wij maken het waar!
Ook het verhuizen, updaten, opschonen van gehackte websites, verloren gegane passwords etc zijn bij ons dagelijkse kost.

Sponsorgelden / donaties kunnen overgemaakt worden op rekeningnummer:
  NL03INGB0002551745 t.n.v. Brucom o.v.v. Ven2Cops en naam